Online dataopslag voor particulieren en bedrijven

Hosted fileservers voor particulieren

VDS IT Solutions biedt online dataopslag aan voor particulieren, zodat al uw belangrijke bestanden veilig en online beschikbaar zijn. Denk bv. aan uw foto’s, die u makkelijk online kunt hosten zodat u zeker bent dat u deze nooit verliest. Ook kunt u makkelijk  bestanden delen met vrienden zonder dat u WeTransfer hoeft te gebruiken.

Hosted fileservers voor bedrijven

Ook voor ondernemingen kan online dataopslag een uitkomst zijn. Sterker nog, het is een must voor elk bedrijf dat data heeft. Onze fileservers zijn de ideale oplossing voor bedrijven die hun data perfect willen beheren. Wij bieden altijd maatwerk: van een fileserver voor kleine bedrijven tot grote, complexe online fileservers die we koppelen aan onze andere producten. In dat laatste geval zorgen we ervoor dat alles kan werken als 1 geheel, volledig transparant.

Databeheer zonder zorgen

Wilt u uw data perfect beheren? Kies dan voor online dataopslag! Of u nu particulier bent, zelfstandige of bedrijfsleider, met een hosted fileserver kiest u altijd voor de eenvoudigste oplossing. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en laat u adviseren door een professional.