Desktop in de cloud

Grote technologie, groot gemak

Waarschijnlijk maakt u al gebruik van virtualisatie zonder dat u het zelf weet. Hoewel alle grote bedrijven al jaren met virtualisatie werken, is de doorsnee gebruiker minder bekend met deze technologie.  Door uw server of desktop te virtualiseren en online in de cloud te plaatsen, zijn uw programma’s en data overal ter wereld makkelijk en veilig beschikbaar. Wij  bieden kmo’s en zelfstandigen de mogelijkheid om deze “corporate” technologie in huis te halen.

Wat een service!

Wij bieden Software as a service en Desktop as a service aan op datacenter niveau. Onze hardware wordt jaarlijks geüpdatet en vernieuwd, en wij hebben altijd evenveel reserve-servers op voorraad als productieservers. Dankzij desktop in de cloud hoeft u niet meer te investeren in servers en dure backup systemen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over onderhoud of een storing die uw server dagenlang plat legt.

Doe uw voordeel

Wilt u weten wat desktop in de cloud voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij overlopen graag de mogelijkheden met u.