Hosting software voor zelfstandigen en bedrijven

Zowel zelfstandigen als bedrijven kunnen bij ons terecht voor de hosting van software en desktop.

SaaS voor zelfstandigen

Voor maar € 39/maand bieden wij al hosting software aan in de vorm van SaaS (Software as a Service) voor zelfstandigen. Zo kan een kleine zelfstandige winkeluitbater bv. zijn kassaprogramma online hosten, zodat hij altijd een degelijke back-up heeft. Daarnaast zal het mogelijk zijn uw programma remote te openen, bv. door uw boekhouder. Hij kan zo heel makkelijk de dagrapporten opvragen zonder dat u iets hoeft af te drukken of exporteren.

Een eigen server voor bedrijven

Voor grotere bedrijven is het interessanter om een eigen server op te starten waarmee u 100% controle krijgt over uw eigen omgeving. Wij installeren een desktop met de standaardprogramma’s zoals Office, Adobe Reader en Google Chrome. Daarna kan uw softwareleverancier uw ERP-pakket en boekhoudprogramma installeren. U bent dan 100% afgezonderd van onze andere klanten.

Het onderhoud, patchen en updaten van de server nemen wij voor onze rekening. Kiest u voor een dedicated server, dan kunt u ook beroep doen op onze service na de sluitingsuren en tijdens het weekend. Zo bent u zeker dat u altijd, 24/7 toegang heeft tot uw omgeving.

Vraag het aan de expert

Wilt u meer weten over de hosting van software en desktop of wilt u weten wat de voordelen voor uw bedrijf kunnen zijn? Neem dan vandaag nog contact op met VDS IT Solutions. Wij helpen u aan een oplossing op maat. Ook voor hosted mailbox en fileserver bent u bij ons aan het juiste adres.