Software in de cloud

Profiteer van alle voordelen

Werken met desktop en sofware in de cloud biedt uw bedrijf een groot aantal voordelen:

  • Hosted apps: dankzij de Citrix Xenapp software kunnen wij elk softwareprogramma dat draait op Windows installeren op onze servers in de cloud. Na installatie kunt u vanaf elk toestel (Windows pc, Mac, tablet of smartphone) het programma opstarten en gebruiken.
  • Hosted desktops: als u nog een stap verder wilt gaan, kunnen wij met Remote Desktop Services of Citrix XenDesktop ook volledige desktops aanbieden in de cloud. Hierbij installeren we elk programma dat uw bedrijf nodig heeft en kan uw organisatie online inloggen op hun eigen bureaublad. Zo heeft u thuis, op kantoor of zelf op verplaatsing altijd toegang tot dezelfde data, programma’s en  persoonlijke instellingen.
  • Veiligheid: Door uw programma of omgeving online te hosten in de cloud, bent u verzekerd van maximale veiligheid. Al onze servers zijn beschermd tegen hackers en virussen. Wij nemen ook van iedere server een dagelijkse backup en houden deze een maand lang bij. Op uw vraag kunnen wij ook een wekelijkse backup laten kopiëren naar uw site. Zo heeft u zelf altijd een volledige kopie in uw handen!
  • Besparen op beheer: Door software in de cloud te gebruiken en online te werken, kunt u heel wat besparen op werkuren. Er hoeft geen technicus meer ter plaatse te komen om onderhoud uit te voeren op uw servers, en een nieuwe gebruiker aanmaken voor een collega vraagt nog geen 10 minuten werk.
  • Bescherming intellectueel eigendom: voor bedrijven die over gevoelige gegevens beschikken, is een desktop in de cloud de beste keuze. U heeft 100% controle over uw data en kan er zelfs voor zorgen dat de data de cloud niet verlaat. U kunt USB-sticks blokkeren en websites zoals dropbox of WeTransfer laten tegenhouden door onze firewall. Als een collega de firma verlaat, wordt zijn account afgesloten, zodat er nooit gegevens achterblijven op de laptop van deze persoon. Alles stond immers online, niet lokaal.
  • Cross platform: nog een pluspunt is dat u door virtualisatie een windows-programma kan gebruiken op een Mac, en dit zonder vertraging. U hoeft hiervoor zelfs geen Windows installeren.

Zeg ja tegen het gemak

Maak gebruik van desktop & software in de cloud en profiteer van alle voordelen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.