Telefonie in de cloud

Uw telefooncentrale via het internet

VoIP of ‘Voice over Internet Protocol’ staat voor bellen via het internet. Telefonie in de cloud is een nieuw product op de cloud-markt dat zeer sterk aan het opkomen is, zeker bij grote bedrijven. Dankzij VoIP is het installeren van telefooncentrales met 6 ISDN kaarten en 20 aansluitingen, en de bijkomende wirwar van kabels niet meer nodig. Sterker nog, u heeft helemaal geen fysieke centrale meer nodig. Alleen nog digitale telefoontoestellen die via het netwerk verbonden zijn met uw telefooncentrale, die wij hosten in de cloud.

Bellen zonder zorgen

Telefoneren via het internet kost maar een fractie van wat analoge telecomoperatoren in België aanrekenen. Cloud PABX oplossingen zijn dan ook heel voordelig voor bedrijven. U kunt bovendien zoveel sites aansluiten op een centrale als u zelf wilt. Een keten met 10 verschillende winkels kan bv. alle 10 de telefoontoestellen verbinden met de centrale van het bedrijf. Onder elkaar wordt er gebeld zoals er intern wordt gebeld, en er is maar 1 abonnement nodig om alle winkels te kunnen laten bellen. Onze centrale is bedoeld voor bedrijven met 2 of meer toestellen.

Bel uw VoIP-expert

Wilt u weten wat telefonie in de cloud voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op met VDS IT Solutions. Wij helpen u graag aan een oplossing op maat.