Voordelen van e-mail in de cloud

Als u kiest voor e-mail in de cloud, kiest u voor een aantal voordelen op vlak van e-mails, agenda, contacten, taken en veiligheid:

E-mails: altijd en overal synchroon

Met een mailbox in de cloud bij VDS IT Solutions bent u altijd en overal 100% goed georganiseerd. Als u bv. een e-mail gelezen heeft op uw tablet, dan zal deze ook als ‘gelezen’ verschijnen op uw computer op kantoor. Een e-mail die beantwoord werd met uw smartphone zal ook het reply-icoontje tonen op uw tablet en de mappenstructuur waarin u e-mails sleept, is ook zichtbaar op uw smartphone. Al uw e-mails lopen dus gelijk op alle apparaten.

Agenda: deel al uw afspraken

Ook uw agenda is uiteraard gesynchroniseerd met al uw toestellen. Daarnaast kunt u uw agenda delen met collega’s. Bij privé-afspraken zien zij gewoon een blokje “bezet”. Zo hoeft u dus voor zowel business als privé maar 1 agenda te gebruiken.

Contacten: up-to-date database

Een van de andere belangrijke voordelen van e-mail in de cloud, is dat uw contactenlijst altijd up-to-date is. U kunt op elk moment een contact aanpassen via uw tablet of smartphone. U heeft bovendien toegang tot een publieke database, zodat iedereen aanpassingen kan doen in het klantenbestand van een bedrijf.

Taken: alles onder controle

Al uw taken en deadlines zijn gesynchroniseerd met uw smartphone. U kunt ook taken aanvullen bij collega’s, taken afvinken  en taken achteraf opvragen. Er gaan nooit data verloren.

Bedrijfsmiddelen organiseren

Met e-mail in de cloud van VDS IT Solutions kunt u ook agenda’s aanmaken voor bedrijfsmiddelen zoals vergaderzalen en auto’s. U kunt bv. een zaal reserveren of de beschikbaarheid checken. Er kan bovendien een verantwoordelijke aangesteld worden, die eerst zijn toestemming moet geven.

Veiligheid: 30 dagen back-up

E-mails kunnen makkelijk verloren gaan. Een van de belangrijkste voordelen van e-mail in de cloud is dan ook dat wij 30 dagen lang back-ups bijhouden. Onze servers werken bovendien met de laatste veiligheidscertificaten zodat uw communicatie altijd geëncrypteerd is. U kunt dus ook op publieke plaatsen veilig uw e-mails versturen. Onze producten worden continu bijgewerkt, zodat de veiligheid altijd gegarandeerd blijft.

Meer weten?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt over alle voordelen van e-mail in de cloud bij VDS IT Solutions.