Expert in cloud computing diensten & beheer

Volle kracht vooruit

VDS IT Solutions zag het licht in juni 2008, toen nog als onderaanneming van een groter IT-bedrijf. In 2010 besliste founding father Michael Vandesompel om voor zichzelf te beginnen. Hij focuste zich toen op cloud computing diensten & -beheer en virtualisatie, met name Citrix en hosted mailbox oplossingen van Kerio. Al snel  groeide VDS IT Solutions uit tot een voorloper op vlak van technologie, en konden we corporate producten voorstellen aan kmo’s. In 2012 startten we onze eerste Citrix servers op, waarop we ook applicaties en desktops van klanten hosten.

Bedreven in bewakingssystemen

Naast onze cloud computing diensten & beheer bieden we ook beveiligingsoplossingen aan. In 2012 richtten we namelijk Tomic op. Dit bedrijf specialiseert zich in beveiligingssystemen met een netprotocol of IP-verbinding. Concreet gaat het om:

  • alarmsystemen
  • toegangscontrole
  • camerabewaking  
  • telefooncentrales

1 centraal aanspreekpunt

1 jaar later hosten we met deze 2 bedrijven de volledige infrastructuur van verscheidene klanten op onze servers. Het gaat zowel om cloud computing diensten & beheer voor mail (VDS), desktop (VDS) en telefonie (TOMIC). In 2015 werd een 3e bedrijf opgericht: X software. Terwijl we eerst alleen softwareprojecten uitgaven, bieden wij u nu maatwerk of standaard pakketten aan en rollen we de CRM-pakketten zelf bij u uit.

Doe uw voordeel

Dankzij een professionele service en doorgedreven kennis groeide VDS IT Solutions snel uit tot een gewaardeerde partner voor heel wat bedrijven. Is uw bedrijf het volgende? Aarzel niet om ons te contacteren als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen op vlak van cloud computing diensten & beheer.