Helpdesk voor diensten in de cloud

Uw IT-partner

Of het nu gaat om installatie, beheer, onderhoud of service, VDS IT Solutions is de ideale partner voor uw IT-infrastructuur. Wij bieden zowel particulieren als bedrijven oplossingen voor hosted mailbox, apps & desktop, fileserver en VoIP. Omdat we professionals zijn in het opzetten en beheren van alle soorten cloud-oplossingen, kunt u rekenen op onze helpdesk bij elk probleem.

Van alle markten thuis

Onze helpdesk biedt ondersteuning voor zowel Windows als Mac. VDS IT Solutions heeft alle IT- kennis in-house. Wij zijn expert in elk deelgebied, van het opzetten van professionele wifi-netwerken en het installeren van veilige firewalls tot het configureren van complexe VPN-netwerken.

Same day service

Service is de hoogste prioriteit van onze helpdesk. De dag van vandaag kan een bedrijf geen dag zonder IT, dus streven wij naar een ‘same day’ service bij problemen in de cloud. Ons team voorziet een permanentie voor dringende oproepen. Als u kiest voor een 24/7 SLA-contract, kunt u ook in het weekend rekenen op dezelfde service als tijdens de openingsuren.

Hulp nodig?

Contacteer ons online voor meer informatie over onze helpdesk of voor het afsluiten van een service-contract. Heeft u een dringende vraag? Bel ons dan op 059/795 111.